Zakelijk

“Breda Cadeaukaart is een mooi voorbeeld van een oplossing die bedacht is binnen het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Vanuit de uitdaging om ondernemers in Breda zoveel mogelijk te ondersteunen is Breda Cadeaukaart een slim product dat het lokale bedrijfsleven een boost kan geven.

Een cadeaukaart waarmee je met de feestdagen goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt. Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief ondersteunen. Het zou natuurlijk prachtig zijn als Bredase bedrijven deze kaart als kerstcadeau schenken aan hun medewerkers.”

Boaz Adank, wethouder Gemeente Breda

Honderden bedrijven en organisaties in Breda steunen jaarlijks met hun kerstpakket lokale ondernemers. Dit doen ze door Breda Cadeaukaart cadeau te geven aan relaties en collega’s. Geef een 100% Bredaas én altijd een geslaagd cadeau, voor elke collega.

“In 2019 constateerde ik dat consumenten en bedrijven vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten kopen. Dit is enorm zonde want dit geld gaat vaak naar grote ketens en niet naar lokale ondernemers.

Daarom ben ik in 2020 gestart met Breda Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart investeer je jouw cadeau altijd terug in de Bredase economie. De cadeaukaart is namelijk alleen te verzilveren bij locaties in de gemeente Breda. Je geeft dus altijd een 100% Bredaas cadeau en steunt lokale ondernemers.

Bovendien heeft Breda Cadeaukaart een uniek aanbod lokale restaurants, winkels en activiteiten in de gemeente Breda. Hierdoor geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!”

Dex Bos, oprichter Breda Cadeaukaart

Wil je een zakelijke bestelling plaatsen? Neem contact op via onderstaande contactgegevens en wij gaan ermee aan de slag. Wij bezorgen gratis in Breda. Een bestelling op factuur is mogelijk. Je kunt ook direct een bestelling plaatsen in onze webshop.

 • Contactpersoon
  Dex Bos
 • Bezoekadres
  Chasséveld 3, 4811 DH Breda
 • KvK
  77031288
 • BTW
  NL860878090B01