Zakelijk geschenk

Hét Bredase cadeau voor medewerkers en zakelijke relaties. Koop lokaal en geef Breda cadeau!

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is een ideaal cadeau voor bedrijven in Breda. Voor verjaardagen en jubilea tot als relatiegeschenk en kerstpakket.


DE CADEAUKAART VAN BREDA

Breda Cadeaukaart

Breda heeft sinds 2020 een eigen cadeaukaart. Het ideale cadeau voor bedrijven in Breda voor verjaardagen, jubilea, relatiegeschenken en kerstpakketten.

Breda Cadeaukaart is ontstaan uit het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Het doel is om het bedrijfsleven in Breda te stimuleren tot meer lokale aankopen. Veel bedrijven in Breda kopen jaarlijks kerstpakketten en landelijke cadeaukaarten. Met Breda Cadeaukaart als relatiegeschenk en kerstpakket investeren bedrijven in de Bredase economie.

Kerstpakket

Met een kerstpakket wilt u elk jaar uw waardering tonen aan uw medewerkers. Vaak is het lastig om een ideaal kerstpakket te vinden dat voor iedereen geschikt is. Met het unieke aanbod van Breda Cadeaukaart wordt dit probleem in één keer opgelost. Het aanbod is zeer divers én lokaal. Uw medewerkers maken zelf de keuze of de cadeaukaart wordt verzilverd bij een lokaal restaurant, winkel of activiteit. Het tegoed op de cadeaukaart wordt in ieder geval terug geïnvesteerd in de lokale economie.

Logistiek

Door Corona gaan veel bedrijfsborrels, feesten en partijen niet door. Hierdoor kan het een logistieke uitdaging zijn om cadeau’s voor verjaardagen of jubilea, relatiegeschenken of kerstpakketten te verspreiden. De verzendkosten voor een cadeaukaart zijn laag en hierdoor uitermate geschikt cadeau om per post te versturen.

BESTEL CADEAUKAARTEN

Zakelijk bestellen

U kunt een zakelijke bestelling plaatsen via onze website. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u automatisch een factuur via de mail.

WETHOUDER BOAZ ADANK

Gemeente Breda

Breda Cadeaukaart is ontstaan uit het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Boaz Adank (wethouder Economie) over Breda Cadeaukaart.

“Breda Cadeaukaart is een mooi voorbeeld van een oplossing die bedacht is binnen de Unlock Challenge van de Gemeente Breda. Vanuit de uitdaging om de ondernemers in Breda te blijven ondersteunen in deze onzekere periode, is Breda Cadeaukaart met een slim product gekomen dat het lokale bedrijfsleven een boost kan geven.”

“Breda Cadeaukaart is een cadeau waarmee u goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt. Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief gaan ondersteunen.”

Boaz Adank, wethouder Economie

Neem contact op

Voor een bestelling met verschillende bedragen, een bestelling op maat of voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Als u het contactformulier invult nemen wij contact met u op.

Contactpersoon: Dex Bos
Telefoon: 076 562 0377
E-mail: info@bredacadeaukaart.nl

Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart
Vijfhagen 164, 4812 XT Breda
KvK: 81724691 / BTW: NL862196152B01