Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Breda Cadeaukaart zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Breda Cadeaukaart geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht moet u het retourformulier downloaden, volledig invullen en meesturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na na ontvangst terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Download retourformulier

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of zijn beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en onbeschadigd.