Cadeaukaarten opwaarderen

Je kunt als bedrijf of organisaties in Breda een voorraad lege cadeaukaarten ontvangen die je zelf op elk moment naar keuze (€10 t/m €150) kunt opwaarderen. Hierdoor heb je altijd een geschikt cadeau op kantoor die je direct kunt gebruiken voor een bedankje, verjaardag, afscheid, jubileum en meer.

Hoe werkt het?

Het opwaarderen gaat eenvoudig dankzij onze software. Je scant de qr-code van de cadeaukaart en zet er een bedrag naar keuze op. De cadeaukaart is direct actief. Maandelijks worden alle opwaarderingen opgeteld en ontvang je automatisch een factuur. In je dashboard vind je een overzicht van al je transacties en facturen.

Aan de slag

Vele Bredase bedrijven en organisaties, waaronder Gemeente Breda en Amphia Ziekenhuis, maken inmiddels van deze service. Je ontvangt je eigen inloggegevens voor de software, cadeaukaarten, hoesjes en gouden enveloppen als verpakking. Je betaalt alleen voor de opwaarderingen, er zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

“Breda Cadeaukaart is een mooi voorbeeld van een oplossing die bedacht is binnen het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Vanuit de uitdaging om ondernemers in Breda zoveel mogelijk te ondersteunen is Breda Cadeaukaart een slim product dat het lokale bedrijfsleven een boost kan geven.

Een cadeaukaart waarmee je met de feestdagen goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt. Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief ondersteunen. Het zou natuurlijk prachtig zijn als Bredase bedrijven deze kaart als kerstcadeau schenken aan hun medewerkers.”

Boaz Adank, wethouder Gemeente Breda

Vele bedrijven en organisaties in Breda geven Breda Cadeaukaart cadeau als kerstpakket of relatiegeschenk. Maar ook voor intern gebruik als cadeau aan medewerkers voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, afscheid of andere gelegenheid.

Wil je een bestelling plaatsen? Dan kan in onze webshop, ook op factuur. Voor meer informatie, een bestelling op maat of de mogelijkheid om zelf cadeaukaarten op te waarderen neem je contact op via onderstaande gegevens.