Kerstpakket Breda

Cadeaukaarten op voorraad

U kunt als bedrijf een voorraad lege cadeaukaarten ontvangen die u zelf op elk moment kunt opwaarderen (€10 t/m €150). Hierdoor heeft u altijd een geschikt cadeau op kantoor die u direct kunt gebruiken voor een bedankje, verjaardag, afscheid, jubileum etc.

Hoe werkt het?

Het opwaarderen gaat eenvoudig met onze software. U scant de QR-code van de cadeaukaart en zet er een bedrag naar keuze op. De cadeaukaart is direct actief. Maandelijks worden alle opwaarderingen opgeteld en ontvangt u automatisch een factuur. In uw dashboard vind u een overzicht van al uw transacties en facturen.

Aan de slag

Veel bedrijven en organisaties in Breda maken gebruik van deze service. U ontvangt uw eigen inloggegevens voor de software, cadeaukaarten, insteekhoesjes en gouden enveloppen als cadeau-verpakking. U betaalt alleen voor de opwaarderingen, er zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

“Breda Cadeaukaart is een mooi voorbeeld van een oplossing die bedacht is binnen het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Vanuit de uitdaging om ondernemers in Breda zoveel mogelijk te ondersteunen is Breda Cadeaukaart een slim product dat het lokale bedrijfsleven een boost kan geven.

Een cadeaukaart waarmee u met de feestdagen goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt. Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief ondersteunen. Het zou natuurlijk prachtig zijn als Bredase bedrijven deze kaart als kerstcadeau schenken aan hun medewerkers.”

Boaz Adank, wethouder Gemeente Breda

Vele bedrijven en organisaties in Breda geven Breda Cadeaukaart cadeau als kerstpakket of relatiegeschenk. Maar ook voor intern gebruik als cadeau aan medewerkers voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, afscheid of andere gelegenheid.

U kunt een bestelling plaatsen in onze webshop (ook op factuur). Voor meer informatie, een bestelling op maat of om zelf cadeaukaarten op te waarderen neemt u contact op via 076 562 0377, info@bredacadeaukaart.nl of onderstaand formulier.