Acceptant worden

Wil je meer omzet genereren? Accepteert dan Breda Cadeaukaart. Deelnemen is heel eenvoudig en volledig ‘no cure, no pay’. Lees de veelgestelde vragen, vul het aanmeldingsformulier in en we nemen contact met je op.

Veelgestelde vragen

Het accepteren van Breda Cadeaukaart leidt tot extra omzet en het ontvangen van nieuwe gasten en/of klanten. Bovendien is het bestedingsniveau vaak hoger dan de waarde van de cadeaukaart.

Onze focus ligt momenteel op horeca, winkels en activiteiten die zijn gevestigd in de gemeente Breda. Ketens zijn aangesloten van deelname, behalve franchisers.

Je betaalt geen eenmalige aansluitkosten of terugkerende abonnementskosten. Je betaalt slechts 10% provisie op de kaartwaarde. 5% gaat naar Breda Cadeaukaart en 5% naar de winkel die de cadeaukaart heeft verkocht. Het accepteren van Breda Cadeaukaart is dus volledig ‘no cure, no pay’.

Voorbeeld:
Een gast/klant heeft een cadeaukaart van 25 euro en een rekening van 100 euro. De 10% provisie over de waarde van de cadeaukaart is in dit geval 2,50 euro.

Het verzilverde tegoed wordt maandelijks uitgekeerd middels een creditfactuur. Dit gebeurt aan het begin van de maand. Nadat je de creditfactuur hebt ontvangen ontvangt je het verzilverde tegoed binnen enkele werkdagen op je bankrekening.

Breda Cadeaukaart scan je eenvoudig met onze eigen app. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store en te gebruiken op Apple en Android-apparaten. Je scant de QR-code op de achterkant van de cadeaukaart en kunt vervolgens heel eenvoudig het saldo afwaarderen.

Ja, je mag de app op meerdere apparaten installeren. Hier zit geen limiet op. Je krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord die je voor meerdere apparaten kunt gebruiken. Hierdoor is het dus bijvoorbeeld mogelijk om de app bij meerdere apparaten zoals telefoons, iPads/tablets en iPods te installeren.

Ja, dit staat in de app. In het menu kun je onder ’transacties’ een overzicht vinden van alle transacties die zijn gemaakt met het account waarmee je bent ingelogd.

Het tegoed van alle cadeaukaarten wordt veilig bewaard. Het geld wordt beheerd door een stichting derdengelden. Hierdoor is er een saldogarantie voor zowel consumenten als deelnemende bedrijven.

Aanmeldingsformulier