Lees de veelgestelde vragen. Is je vraag niet beantwoord? Stuur een e-mail naar klantenservice@bredacadeaukaart.nl.

Bestellen

Ga naar de bestel-pagina, selecteer het gewenste saldo en klik op ’toevoegen’. Selecteer eventueel een envelop naar keuze en vul je gegevens in. Controleer je bestelling en klik op ‘afrekenen’. Betaal om je bestelling af te ronden.

Het kan zijn dat je een cadeaukaart direct nodig hebt en niet kunt wachten op de bezorging. In dit geval kun je een bestelling ook afhalen.

Breda Cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf 10 euro tot 150 euro.

Bestel je op maandag t/m donderdag voor 15 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde werkdag bezorgd in Breda door een fietskoerier. Buiten Breda wordt je bestelling verstuurd via PostNL. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling meestal binnen enkele werkdagen. Je kunt een bestelling ook afhalen op het Chasséveld.

Je kunt betalen met iDEAL, SEPA of PayPal. Bedrijven kunnen ook kiezen voor zakelijk op factuur. Na een bestelling op factuur nemen we eventueel eerst contact op, daarna volgt de factuur. Bij een bankoverschrijving wordt de bestelling verstuurd zodra het bedrag op onze rekening staat.

Saldo

Je kunt het saldo van de cadeaukaart eenvoudig online checken met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Check goed of je de juiste code invult. Vooral het verschil tussen de 0 en O, L en I en B en 8 wordt nog wel eens door elkaar gehaald. Heb je nog steeds problemen? Neem contact op via klantenservice@bredacadeaukaart.nl.

Nee, dit is niet mogelijk. Als het tegoed op je cadeaukaart is verzilverd kun je deze niet opnieuw opwaarderen.

Besteden

Breda Cadeaukaart is te besteden bij lokale winkels, restaurants en activiteiten in de gemeente Breda. Bekijk de deelnemende locaties op deze pagina.

Ja, Breda Cadeaukaart is in delen te besteden. Je bent niet verplicht om het tegoed in één keer te verzilveren.

Ja, Breda Cadeaukaart is ook online te besteden bij lokale webshops. Bekijk de deelnemende locaties op deze pagina.

Breda Cadeaukaart is alleen te besteden bij lokale ondernemers. Hierdoor steunen wij de kleinere Bredase ondernemers. Ketens zijn daarom uitgesloten van deelname. Een uitzondering is lokale franchise-ondernemers.

Geldigheid

Breda Cadeaukaart heeft een geldigheid van 2 jaar vanaf de aankoopdatum.

Je kunt de vervaldatum van Breda Cadeaukaart online checken met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Check je saldo op de check saldo pagina op onze website, niet op andere websites. Is je cadeaukaart nog steeds inactief? Neem contact op via klantenservice@bredacadeaukaart.nl.

Nee, dit is niet nodig. Zodra je een Breda Cadeaukaart hebt ontvangen is deze direct te verzilveren.

Een cadeaukaart van Breda Cadeaukaart waarvan de geldigheid is verlopen kan niet opnieuw worden geactiveerd.

Overige

Zodra je met Breda Cadeaukaart een product in een winkel hebt gekocht gelden de voorwaarden van de desbetreffende winkel. Elke winkel heeft echter eigen voorwaarden, dus je kunt hiervoor het beste contact opnemen met de winkel in kwestie. Het is mogelijk dat je een product alleen kunt ruilen of retourneren in ruil voor een cadeaubon van de winkel.

Het is niet mogelijk om Breda Cadeaukaart te besteden voor geld, kansspelen, tabak, postzegels of cadeaukaarten.

Het saldo van alle cadeaukaarten wordt veilig bewaard door een stichting derdengelden. Hierdoor is er een saldogarantie voor zowel consumenten als deelnemende bedrijven.

Zakelijk

Je kunt een bestelling plaatsen via onze website. Je ontvangt direct een e-mail met een factuur. Bestelling op factuur is ook mogelijk. Voor meer informatie over een zakelijke bestelling ga je naar de Voor bedrijven pagina.

Ja, dit is mogelijk bij een zakelijke bestelling. Zo kun je de cadeau-envelop personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo en persoonlijke tekst naar medewerkers. Voor meer informatie ga je naar de Voor bedrijven pagina.

Een zakelijke bestelling wordt door PostNL of door ons zelf bezorgd, afhankelijk van de bestelling en het bezorgadres.

Ja, wij kunnen een bestelling met meerdere cadeaukaarten versturen naar verschillende adressen. Wij hebben ervaring met bestellingen tot duizenden cadeaukaarten die wij opwaarderen, inpakken en als PostNL partijenpost versturen naar duizenden verschillende adressen.