Hét kerstpakket voor bedrijven in Breda ❤️

Breda Cadeaukaart is het ideale kerstpakket voor bedrijven in Breda. Je geeft medewerkers altijd een geslaagd cadeau.

Zoek je een kerstpakket en ben je ook van mening dat:

  • Een traditioneel kerstpakket geen origineel cadeau is.
  • Het zoeken naar een kerstpakket altijd teveel tijd kost.
  • Je vaak twijfelt of je wel een geschikt kerstpakket geeft.
  • Je dit jaar een lokaal kerstpakket wilt geven.

Wij hebben de oplossing 🎉

Succes garantie

Breda Cadeaukaart is het ideale kerstpakket voor bedrijven in Breda. De Bredase cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 125 restaurants, winkels en activiteiten in Breda. Met Breda Cadeaukaart geef je altijd een geslaagd kerstpakket. Of je nu tientallen, honderden of duizenden collega’s hebt.

Bestelling op maat

Je bepaalt zelf het saldo op de cadeaukaarten: 10 tot 150 euro. Voor een bestelling op maat denken we graag met je mee. Enkele of duizenden cadeaukaarten? Eén afleveradres of per post naar verschillende adressen? Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote bestellingen.

Koop lokaal

Je geeft niet alleen een geslaagd kerstpakket, maar steunt ook lokale ondernemers in Breda. Je investeert jouw kerstpakket namelijk terug in de lokale economie. Op deze manier krijgen kleine, unieke restaurants en winkels in Breda de extra omzet die ze goed kunnen gebruiken.

DE CADEAUKAART VAN BREDA

Breda Cadeaukaart

Alle informatie over de cadeaukaart op een rij.

“Breda Cadeaukaart is een mooi voorbeeld van een oplossing die bedacht is binnen het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Vanuit de uitdaging om ondernemers in Breda zoveel mogelijk te ondersteunen is Breda Cadeaukaart een slim product dat het lokale bedrijfsleven een boost kan geven. Een cadeaukaart waarmee je met de feestdagen goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt.

Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief ondersteunen. Het zou natuurlijk prachtig zijn als Bredase bedrijven deze kaart dit jaar als kerstcadeau schenken aan hun medewerkers.”

Boaz Adank

Wethouder Economie, Gemeente Breda

SUPPORT YOUR LOCALS

Breda steunt Breda

Veel bedrijven en organisaties in Breda investeren dankzij onze cadeaukaarten hun kerstpakketten en relatiegeschenken terug in de Bredase economie.

Onze missie met deze cadeaukaart

Koop lokaal

Eind 2019 startte onze pilot voor een Bredase cadeaukaart. Je kon de cadeaukaart verzilveren bij 30 restaurants in Breda, zodat het geld altijd terugvloeide naar lokale horecazaken. Toen enkele maanden later Corona uitbrak werd nogmaals duidelijk hoe belangrijk het is om lokaal te kopen.

Breda Cadeaukaart

Precies een jaar na de pilot zijn we in 2020, met een project van de gemeente Breda, gestart met Breda Cadeaukaart. Consumenten en bedrijven kopen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is zonde want vrijwel al dit geld gaat onze stad uit.

Win-winsituatie

Breda Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale ondernemers. Hierdoor wordt het áltijd terug geïnvesteerd in de lokale economie. Je geeft een 100% Bredaas cadeau en steunt ook nog eens Bredase ondernemers. Wat ons betreft een win-winsituatie voor iedereen.

Dex Bos, oprichter Breda Cadeaukaart

Neem contact met ons op

Neem voor een zakelijke bestelling (op maat) of meer informatie contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

Telefoon: 076 562 0377
E-mail: info@bredacadeaukaart.nl

Breda Cadeaukaart
Chasséveld 3, 4811 DH Breda

KvK: 81724691
BTW: NL862196152B01