Hét cadeau en kerstpakket voor bedrijven in Breda

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau en kerstpakket voor bedrijven in Breda. Koop lokaal en geef Breda cadeau!

  • Het ideale kerstpakket voor bedrijven in Breda.
  • Bepaal zelf het saldo: vanaf 10 tot 150 euro.
  • Verpakt in een bijpassende cadeau-envelop.
  • Eenvoudig een zakelijke bestelling op factuur.
  • Grote bestellingen gratis bezorgd in Breda.

DE CADEAUKAART VAN BREDA

Kerstpakket Breda

Breda Cadeaukaart is het ideale cadeau en kerstpakket voor bedrijven en organisaties in Breda om aan collega’s en relaties cadeau te geven.

Koop lokaal

Breda Cadeaukaart is in 2020 ontstaan uit het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Het doel is om bedrijven en organisaties in Breda te stimuleren tot meer lokale aankopen.

Veel bedrijven en organisaties in Breda kopen jaarlijks traditionele kerstpakketten en landelijke cadeaukaarten. Dit geld gaat vrijwel allemaal de stad uit. Met Breda Cadeaukaart geven bedrijven en organisaties een echt Bredaas cadeau én investeren ze het terug in de lokale economie. Een win-win situatie voor iedereen!

Kerstpakket

Met een kerstpakket wil je elk jaar waardering tonen aan collega’s. Vaak is het lastig om het kerstpakket te vinden waar iedereen blij mee is. Voor bedrijven en organisaties in Breda wordt probleem in één keer opgelost dankzij het unieke aanbod van Breda Cadeaukaart.

De ontvanger van Breda Cadeaukaart heeft namelijk de keuze uit een uniek aanbod horecazaken, winkels en activiteiten in Breda. Op deze manier is er voor iedereen altijd wel een geschikt doel om de Bredase cadeaukaart te besteden.

Ervaring

Enkele cadeaukaarten of duizenden cadeaukaarten? Een levering op één adres of per post naar duizenden verschillende adressen? Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote bestellingen en denken graag mee voor een bestelling op maat.

Neem contact met ons op

Neem voor een zakelijke bestelling (op maat) contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in en wij nemen met contact op.

Breda Cadeaukaart
Chasséveld 3
4811 DH Breda

Contactpersoon: Dex Bos
Telefoon: 076 562 0377
E-mail: dex@bredacadeaukaart.nl

KvK: 81724691
BTW: NL862196152B01

WETHOUDER BOAZ ADANK

Gemeente Breda

Breda Cadeaukaart is ontstaan uit het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda. Boaz Adank (wethouder Economie) over Breda Cadeaukaart.

“Breda Cadeaukaart is een mooi voorbeeld van een oplossing die bedacht is binnen de Unlock Challenge van de Gemeente Breda. Vanuit de uitdaging om de ondernemers in Breda te blijven ondersteunen in deze onzekere periode, is Breda Cadeaukaart met een slim product gekomen dat het lokale bedrijfsleven een boost kan geven.”

“Breda Cadeaukaart is een cadeau waarmee u goed voor de dag komt en gelijk ook de lokale middenstand helpt. Ik heb er vertrouwen in dat veel Bredanaars vanuit hun hart voor de stad en haar ondernemers dit initiatief gaan ondersteunen.”

Boaz Adank, wethouder Economie

ZAKELIJK BESTELLEN

Plaats zakelijke bestelling

Plaatst eenvoudig online een zakelijk bestelling. Nadat de bestelling is voldaan ontvangt je automatisch een factuur in je mailbox.