Acceptant worden

Doe mee en accepteer dé cadeaukaart van Breda. De lokale cadeaukaart van en voor Bredanaars.

Het accepteren van de Bredase cadeaukaart leidt tot nieuwe gasten en/of klanten. Daarnaast is het bestedingsniveau vaak hoger dan de waarde van de cadeaukaart.

Ondernemers kunnen zich kosteloos aansluiten. Momenteel zijn er ruim 100 deelnemers, voornamelijk horeca en verswinkels. Vanaf medio april ligt de focus op retail en activiteiten.


DEELNEMEN BREDA CADEAUKAART

Veelgestelde vragen

Hieronder leest u de meest gestelde vragen over deelname aan Breda Cadeaukaart. Voor overige vragen neem contact met ons op via onderstaand formulier.

De cadeaukaart is te verzilveren met een app. Wij gebruiken software van loyalty software bedrijf Piggy. Deze app is beschikbaar voor apparaten op Android (telefoon, tablet) en Apple (iPhone, iPad, iPod Touch). De minimale software-eisen: Android 8 (voorkeur 11) en iOS 11 (voorkeur 14).

Wij komen de app persoonlijk bij u installeren. Daarnaast zullen we het gebruik van de app demonstreren aan u en uw medewerkers. In slechts enkele stappen kunt u heel eenvoudig een cadeaukaart afwaarderen, hier is geen uitgebreide handleiding voor nodig.

Nee, dit is niet mogelijk. De app wordt per locatie op 1 apparaat geïnstalleerd. Wij raden aan om 1 apparaat te gebruiken dat altijd op de locatie aanwezig is. Bij kleine ondernemingen (waarbij de eigenaar altijd aanwezig is) kan de app ook worden geïnstalleerd op een eigen telefoon.

Het verzilverde tegoed wordt maandelijks uitgekeerd middels een creditfactuur. Dit gebeurt aan het begin van de maand. Nadat u de creditfactuur heeft ontvangen ontvangt u het verzilverde tegoed binnen enkele dagen op uw bankrekening.

Er zijn geen aansluitkosten of maandelijkse deelnamekosten verbonden aan het verzilveren van de cadeaukaart. U betaalt enkel 10% provisie op de kaartwaarde. 5% gaat naar Breda Cadeaukaart en 5% naar de winkel die de cadeaukaart heeft verkocht. De provisie wordt verrekend op de creditfactuur.

Voorbeeld
Een klant heeft een cadeaukaart van 30 euro en koopt bij u een product van 130 euro. U accepteert de cadeaukaart van 30 euro en de klant pint de overige 100 euro.

U ontvangt van ons één keer per maand een creditfactuur. In dit geval een creditfactuur van 27 euro. Rekensom: 30 euro (saldo cadeaukaart) – 3 euro (10% provisie) = 27 euro. Op het totaalbedrag van 130 euro gaat het dus om 3 euro provisie.

U ontvangt een creditfactuur en dezelfde dag wordt het geld overgemaakt. De provisie geldt enkel op de kaartwaarde, niet op het volledige aankoopbedrag.

Ja, het geld op de cadeaukaart is 100% veilig. Alle gelden worden beheert door onze Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart (KvK: 81724691).

CADEAUKAART ACCEPTEREN

Acceptant worden

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale ondernemers, ketens zijn uitgesloten van deelname. Heeft u interesse om Breda Cadeaukaart te accepteren? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Contactpersoon: Dex Bos
Telefoon: 076 562 0377
E-mail: info@bredacadeaukaart.nl

Breda Cadeaukaart
Chasséveld 3
4811 DH Breda

KvK: 81724691
BTW: NL862196152B01