Acceptant worden

Accepteer dé cadeaukaart van Breda

Breda Cadeaukaart is dé cadeaukaart van Breda. Wilt u met uw bedrijf de cadeaukaart accepteren? Dat kan! Het accepteren van de Bredase cadeaukaart leidt tot nieuwe gasten en/of klanten. Daarnaast is het bestedingsniveau vaak hoger dan de waarde van de cadeaukaart.

Restaurants, winkels en activiteiten in Breda kunnen zich kosteloos aansluiten. Er zijn momenteel 100 deelnemende locaties. Wij zijn gestart met horeca en verswinkels. Vanaf 1 maart ligt de focus op winkels en activiteiten. We breiden uit naar maximaal 200 locaties. Vol = vol.


DEELNEMEN BREDA CADEAUKAART

Veelgestelde vragen

Hieronder leest u de meest gestelde vragen over deelname aan Breda Cadeaukaart. Voor overige vragen neem contact met ons op via onderstaand formulier.

De cadeaukaart is te verzilveren met een app. Wij gebruiken software van loyalty software bedrijf Piggy. Deze app is beschikbaar voor apparaten op Android (telefoon, tablet) en Apple (iPhone, iPad, iPod Touch). De minimale software-eisen zijn: Android 11 en iOS 14.

Wij komen de app persoonlijk bij u installeren. Daarnaast zullen we het gebruik van de app demonstreren aan u en uw medewerkers. In slechts enkele stappen kunt u heel eenvoudig een cadeaukaart afwaarderen, hier is geen uitgebreide handleiding voor nodig.

Nee, dit is niet mogelijk. De app wordt per locatie op 1 apparaat geïnstalleerd. Wij raden aan om 1 apparaat te gebruiken dat altijd op de locatie aanwezig is. Bij kleine ondernemingen (waar de eigenaar altijd aanwezig is) kan de app eventueel ook worden geïnstalleerd op de eigen telefoon.

Het verzilverde tegoed wordt maandelijks uitgekeerd middels een creditfactuur. Dit gebeurt aan het begin van de maand. Nadat u de creditfactuur heeft ontvangen ontvangt u het verzilverde tegoed binnen enkele dagen op uw bankrekening.

Er zijn geen aansluitkosten of maandelijkse deelnamekosten verbonden aan het verzilveren van de cadeaukaart. Het enige is een commissie van 10% op de kaartwaarde. Deze commissie wordt verrekend op de creditfactuur die u ontvangt .

Voorbeeld:
Een klant koopt een broek van €100 en heeft een cadeaukaart van €25. U verzilvert de cadeaukaart en de klant pint de overige €75. U ontvangt van ons aan het begin van de volgende maand een creditfactuur van €25 – 10% commissie = €22,50.

De commissie geldt dus enkel op de kaartwaarde, niet op de totale rekening.

Ja, het geld op de cadeaukaart is 100% veilig. Alle gelden worden beheert door onze Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart (KvK: 81724691).

CADEAUKAART ACCEPTEREN

Acceptant worden

Heeft u interesse en met uw bedrijf Breda Cadeaukaart te accepteren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart
Vijfhagen 164, 4812 XT Breda
KvK: 81724691 / BTW: NL862196152B01

Contactpersoon: Dex Bos
Telefoon: 076 562 0377
E-mail: info@bredacadeaukaart.nl