Acceptant worden van Breda Cadeaukaart

Steeds meer horecazaken, winkels en activiteiten accepteren Breda Cadeaukaart. Alleen maar lokale ondernemers, landelijke ketens zijn uitgesloten van deelname.

Breda Cadeaukaart heeft nu al meer aangesloten horecazaken uit Breda dan alle landelijke cadeaukaarten bij elkaar. Onze focus ligt daarom nu op winkels en activiteiten. Elke week worden nieuwe locaties toegevoegd. Ondanks dat we pas in 2020 zijn begonnen is Breda Cadeaukaart, wat betreft deelnemers, nu al de grootste lokale cadeaukaart van Nederland.

Het accepteren van de Bredase cadeaukaart leidt tot extra omzet en nieuwe gasten/klanten. Bovendien is het bestedingsniveau vaak hoger dan de waarde van de cadeaukaart. Bedrijven kunnen zich kosteloos aansluiten. Meld je bedrijf aan en accepteer dé cadeaukaart van Breda!

Je betaalt geen eenmalige aansluitkosten of terugkerende abonnementskosten. Je betaalt alleen 10% provisie op de kaartwaarde. Dit is hetzelfde niveau als dat de VVV sinds 2017 hanteert. 5% gaat naar Breda Cadeaukaart en 5% naar de winkel die de cadeaukaart heeft verkocht. Deelname aan Breda Cadeaukaart is dus volledig ‘no cure, no pay’.

Voorbeeld: een klant heeft een cadeaukaart van 30 euro en koopt een product van 100 euro. Je verzilvert de cadeaukaart (30 euro) en de klant pint de het restbedrag (70 euro). Je ontvangt van ons 27 euro. Op het totaalbedrag van 100 euro gaat het dus om 3 euro provisie. De provisie geldt enkel over de kaartwaarde, niet het volledige bedrag.

Het verzilverde tegoed wordt maandelijks uitgekeerd middels een creditfactuur. Dit gebeurt aan het begin van de maand. Nadat je de creditfactuur hebt ontvangen ontvangt je het verzilverde tegoed binnen enkele werkdagen op je bankrekening.

Als één van de winnaars van het Unlock Challenge project van de Gemeente Breda ontvingen wij in oktober 2020 eenmalig 7500 euro. Bijna het gehele bedrag ging naar reclamebureau Goedzooi voor een marketingcampagne om de zakelijke markt te bereiken.

Omdat Breda Cadeaukaart bestaat zonder subsidie worden alle kosten betaald van de provisie. Denk aan het vele drukwerk tot de huur van een kantoor. De ontwikkeling van onze website, apps en software en het in dienst nemen van medewerkers voor dagelijkse bestellingen, administratie, klantenservice (B2C en B2B) en sales.

Voor het najaar van 2021 is een budget vrijgemaakt voor een campagne richting de feestdagen om zowel consumenten als bedrijven in Breda te bereiken. Op deze manier wordt tevens een groot deel van de inkomsten terug geïnvesteerd in de marketing.

De cadeaukaart is te verzilveren met onze eigen app. Wij hebben onze eigen software ontwikkeld. De app is dus speciaal gebouwd om Breda Cadeaukaart te accepteren. Onze app is te gebruiken voor zowel Apple als Android apparaten (telefoon en tablet). In slechts enkele stappen kun je heel eenvoudig een cadeaukaart afwaarderen.

Wij komen de app persoonlijk bij je installeren. Daarnaast zullen we het gebruik van de app demonstreren aan jou en je medewerkers. In slechts enkele stappen kun je heel eenvoudig een cadeaukaart afwaarderen, hier is geen uitgebreide handleiding voor nodig.

Ja, je kunt de app op meerdere apparaten installeren. Er is geen limiet. Je krijgt van ons inloggegevens die je voor meerdere apparaten kunt gebruiken. Hierdoor is het dus bijvoorbeeld mogelijk om de app bij meerdere collega’s op een telefoon te installeren.

Ja, dit staat in de app. In het menu kun je onder ‘transacties’ een overzicht vinden van alle transacties die zijn gemaakt binnen het account waarmee je bent ingelogd.

Ja, het geld van alle cadeaukaarten wordt 100% veilig bewaard. De gelden worden beheerd door Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart (KvK: 81724691).

Breda Cadeaukaart
Chasséveld 3
4811 DH Breda

076 562 0377
info@bredacadeaukaart.nl
Contactpersoon: Dex Bos

KvK: 81724691
BTW: NL862196152B01
IBAN: NL51RABO0351796894

Wil je de Bredase cadeaukaart accepteren? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.