Helpdesk

Heb je een vraag over een cadeaukaart of bestelling? Lees de veelgestelde vragen.

Bestellen

Ga naar de productpagina, selecteer de gewenste cadeaukaart en klik op ’toevoegen’. Vul op de volgende pagina je factuurgegevens in, voeg eventueel een envelop toe, controleer je bestelling en klik op ‘afrekenen’. Tot slot kun je de bestelling afrekenen.

Ja, we hebben meerdere verkooppunten in Breda. Bekijk het overzicht.

Breda Cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf 10 euro tot 150 euro.

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd. Afhankelijk van PostNL ontvang je je bestelling binnen enkele dagen.

Saldo

Je kunt het saldo van de cadeaukaart eenvoudig online checken met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Check goed of je de juiste code invult. Vooral het verschil tussen de 0 en O, L en I en B en 8 wordt nog wel eens door elkaar gehaald. Heb je nog steeds problemen? Neem contact met ons op via helpdesk@bredacadeaukaart.nl.

Check je saldo op de check saldo pagina op onze website, niet op andere websites. Is je cadeaukaart nog steeds inactief? Neem contact met ons op via helpdesk@bredacadeaukaart.nl.

Nee, dit is niet mogelijk. Als het tegoed op je cadeaukaart is verzilverd kun je deze niet opnieuw opwaarderen.

Zakelijk

Je kunt een bestelling plaatsen via onze website. Je ontvangt direct een e-mail met een factuur. Voor een bestelling op maat ga je naar de Zakelijk pagina.

Ja, dit is mogelijk bij een zakelijke bestelling. Zo kun je de cadeau-envelop personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo en persoonlijke tekst naar medewerkers. Voor meer informatie ga je naar de Zakelijk pagina.

Een zakelijke bestelling kan via PostNL worden verstuurd of persoonlijk door ons worden bezorgd, afhankelijk van de bestelling.

Ja, wij kunnen een bestelling met meerdere cadeaukaarten versturen naar verschillende adressen. Wij hebben ervaring met bestellingen tot duizenden cadeaukaarten die wij opwaarderen, inpakken en als PostNL partijenpost versturen naar verschillende adressen.

Verzilveren

Breda Cadeaukaart is te verzilveren bij horeca, winkels en activiteiten in de gemeente Breda. Bekijk de deelnemende locaties op deze pagina.

Ja, Breda Cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je bent niet verplicht om het tegoed in één keer te verzilveren.

Nee, dit is niet mogelijk. Breda Cadeaukaart is alleen te verzilveren op een fysieke locatie. Daar wordt de QR-code van de cadeaukaart gescand en het tegoed van de cadeaukaart afgewaardeerd.

Breda Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale ondernemers. Hierdoor steunen wij de kleinere Bredase ondernemers. Ketens zijn daarom uitgesloten van deelname, franchisers uitgezonderd.

Geldigheid

Breda Cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf het moment van aankoopdatum.

Je kunt de vervaldatum van Breda Cadeaukaart online checken met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Een cadeaukaart van Breda Cadeaukaart waarvan de geldigheid is verlopen kan helaas niet opnieuw worden geactiveerd.

De laatste lockdown als gevolg van de Corona-crisis eindigde in januari 2022. Hierdoor is er na de lockdown ruim volgende tijd geweest om je cadeaukaart te verzilveren. Daarom is de geldigheidsduur niet verlengd.

Overige

Het tegoed van alle cadeaukaarten wordt veilig bewaard. Het geld wordt beheerd door een stichting derdengelden. Hierdoor is er een saldogarantie voor zowel consumenten als deelnemende bedrijven.

Nee, dit is niet nodig. Zodra je een Breda Cadeaukaart hebt ontvangen is deze direct te verzilveren.

Breda Cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf 10 tot 150 euro.

Het is niet mogelijk om een cadeaukaart van Smakelijk.nl in te wisselen voor een landelijke cadeaukaart. Ook mogen winkels de Breda Cadeaukaart weigeren voor het verzilveren van kansspelen, tabak en postzegels.

Contact

Wil je contact opnemen? Stuur een e-mail naar helpdesk@bredacadeaukaart.nl.