Stichting Derdengelden voor Breda Cadeaukaart opgericht

Vandaag is bij Seydlitz Notarissen in Breda een handtekening gezet voor de oprichting van Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart. Het tegoed op alle cadeaukaarten van Breda Cadeaukaart wordt bij deze Stichting Derdengelden ondergebracht. Dit betekent dat elke cadeaukaart van Breda Cadeaukaart altijd haar waarde behoudt en 100% is gedekt.

Waarom een Stichting Derdengelden?

Breda Cadeaukaart wil consumenten en acceptanten garanderen dat alle gelden op verkochte en verzilverde cadeaukaarten zijn gewaarborgd. Met deze Stichting Derdengelden biedt Breda Cadeaukaart een 100% saldo garantie. Het enige doel van de Stichting Derdengelden is het beheren en uitkeren van derdengelden.

Faillissementen in het verleden

In het verleden zijn consumenten met cadeaukaarten vaak de dupe geweest van faillissementen. Bij de failliete speelgoedketen Intertoys hadden consumenten slechts enkele dagen om cadeaukaarten te verzilveren. Bij winkels als V&D, Free Record Shop en Kijkshop ging door faillissementen miljoenen euro’s aan cadeaukaarten in rook op.

Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Breda (KvK-nummer 81724691).